Tommy Hilfiger, micro-capsulă cu Mysterious Al!

By , in Trends on . Tagged width: , , , , , , , ,

Tommy Hilfiger s-a asociat cu artistul contemporan Mysterious Al – născut la Londra – pentru a crea o micro-capsulă de artă stradală. Realizată în ediție limitată, cea de-a doua capsulă colaborativî Tommy’s Drop Shop include tricouri cu mânecă scurtă și lungă, alături de hanorace cu glugă. Toate piesele se prezintă cu imprimeurile energetice ale artistului Mysterious Al – reunind culori și forme libere – rezultatul fiind oferit de modele unicat.

Tommy Hilfiger & Mysterious Al (piesă colecție)

Cu mai puți de două sute de piese, micr-capsula este disponibilă la cumpărare în Europa – exclusive pe site-ul mărcii Tommy Hilfiger – începând cu jumătatea lunii februarie. Atras de pictură, Mysterious Al a început să exploreze la începutul anilor 2000 o serie de teme mai profunde – precum vehicle măști tribale – operele fiind realizate cu ajutorul unei palete de culori primare extrem de strălucitoare. Tommy’s Drop Shop reprezintă o serie de ediții limitate, care prezintă operele unei game largi de creatori din peisajul culturii pop. Fiecare “picătură” include o cantitate limitată de tricouri și hanorace – neutre din punct de vedere al genului – realziate din bumbac 100% organic.

Mai multe informații despre ceasuriAICI

Inițiativa reflectă încercările mărcii Tommy Hilfiger (deținută de grupul de modă PVH) de a aduce împreună colaborarea creativă și abordarea denumită simplu “See Now, Buy Now”, în încercarea de a-și diversifica semnificativ oferta de produse și strategia de marketing. De menționat, primele ediții s-au bucurat de prezența unor mărci precum Sports Banger (Marea Britanie) sau a designer-ului german Mago (în colaborare cu Zome Studio). În fine, în încheierea materialului nostru, trebuie spus că cea de-a treia micro-capsulă Tommy’s Drop Shop va fi lansată în luna aprilie, în timp ce colaboratorul pentru următoarea colecție încă nu a fost dezvăluit. Detalii Tommy Hilfiger AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI