Tommy Hilfiger, colecție de primăvară Adaptive!

By , in Industry on . Tagged width: , , , , ,

Tommy Hilfiger a lansat cea mai recentă colecție Adaptive, o linie care își propune să ușureze modul cum se îmbracă adulții și copii cu diferite dizabilități. Astfel, colecția – aferentă sezonului 2021 – se prezintă cu o linie sportivă clasică și numeroase modificări, menționând aici fermoare extinse, deschideri largi pentru picioare și șnurui care glisează, la bază regăsindu-se funcționalitatea și ușruința în utilizarea de zi cu zi a pieselor vestimentare.

Tommy Hilfiger (colecție Adaptive)

Colecția include îmbrăcăminte concepută pentru persoanele aflate în scaunul cu rotile și prezintă diferite piese vestimentare utile pentru aceștia. Buzunarele și cusăturile incommode au fost îndepărtate, locul lor fiind luat de plăci frontale duale pentru un acces cât mai ușor. De asemenea, linia vestimentară include îmbrăcăminte adaptată pentru persoanele cu proteze, cu deschideri pentru picioare largi și caracteristici reglabile a pantalonilor, acestea fiind special concepute pentru adăugarea protezelor și a altor componente.

Mai multe știri lifestyle AICI

“Să te îmbraci înseamnă un moment de bucurie, o experiență care te ajută să arăți bine și să te simți confortabil în ceea ce porți”, menționează Tommy Hilfiger (Fondatorul mărcii omonime). “Colecțiile noastre Adaptive au revoluționat ținutele de zi cu zi pentru persoanele cu dizabilități, oferindu-le independența și încrederea necesare pentru exprimarea propriei individualități”. Iar aici trebuie spus că o primă colecție pentru copii cu probleme medicale a fost lansată în cursul anului 2016, ea fiind extinsă un an mai târziu și pentru adulți.

Tommy Hilfiger Adaptive (detaliu ținută)

De menționat, compania dispune în acest moment de o opțiune denumită “Shop by Solution” – pe platforma sa de comerț electronic – aici fiind locul unde cumpărătorii pot explora diferite modificări Adaptive. De asemenea, articolele comandate online – pe linia adaptivă – sunt livrate în diferite ambalaje accesibile, ușor de utilizat, acestea oferind posibilitatea persoanelor cu dizabilități să le deschidă sau, după caz, să le poată returna cu ușurință companiei. Cei interesați pot accesa pagina online a mărcii. Detalii Tommy Hilfiger AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI