Sheraton Bucharest, servicii și implicare socială

By , in Travel on . Tagged width: , , , , , , , ,

Sheraton Bucharest a realizat bilanțul anului anterior și a creionat proiectele de viitor, pentru echipa de management fiind un prilej de bucurie să poată trece în revistă momentele care au marcat anul 2019, timp în care proiecte noi au fost dezvoltate – pentru a crește confortul oaspeților – au fost castigate două premii prestigioase și a continuat implicarea în cauze sociale. Una dintre reușitele de anul trecut a fost câștigarea a două premii în cadrul TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România.

Sheraton Bucharest Hotel – Vedere Exterioară

Astfel, Sheraton Bucharest a ocupat locul întâi la categoria “CSR excellence award in tourism and hospitality industry” pentru organizarea Galei UNICEF România, în timp ce Chef Ashlie Dias este câștigătorul premiului “Chef of the year for hotel industry”. Totodată, anul 2019 a adus și o premieră în industria ospitalității, Sheraton Bucharest lansând în România sistemul ultimă generație Mobile Key, o cheie virtuală ce ajută oaspetele să deschidă ușa camerei cu ajutorul telefonului (disponibil prin aplicația Marriott Bonvoy App). Prin intermediul aplicației, oaspeților li se atribuie o cameră disponibilă sau pot opta pentru o anumită cameră, în funcție de disponibilitate. Pentru o interacțiune mai ușoară între client și recepție, aplicația Marriott Bonvoy App oferă și opțiunea de check-out, urmată de primirea facturii pe e-mail.

Chef Ashley Dias – Restaurant Benihana

Totodată, interesul acordat confortului oaspeților a avut ca rezultat în 2019 o creștere a gradului de ocupare a hotelului cu 15% față de 2018, pentru anul 2020 rata de creștere propusă fiind tot de 15%. Un alt succes a fost Brunch Deluxe, acesta cunoscând o creștere în rândul clienților – prin restaurantele Benihana și Avalon – oferind în fiecare duminică adevărate spectacole culinare. Chef Ashlie Dias, alături de echipa sa, a conceput un meniu complex cu influențe din bucătăria internațională, bucătăria asiatică și, ca un element nou, a integrat în colecția de rețete și preparate specifice bucătăriei românești. Evident, din meniu nu puteau lipsi și delicioasele prăjituri de la Centro Cakes. În același timp, pe lângă răsfățul culinar, oaspeții care aleg experiența Brunch Deluxe au putut beneficia și de accesul gratuit la Skyview Pool & Spa.

Sheraton Bucharest – Campanie donare sânge

O component important a strategiei de implicare social a fost reprezentată de continuarea colaborării cu Centrul de Transfuzie Sanguină București, prin organizarea unor noi ediții din campania “Donăm Sânge Împreună”. Ne-am bucurat să aflăm că la finalul celor patru ediții peste 150 de persoane au răspuns inițiativei noastre, iar cantitatea de sânge dublându-se față de anii anteriori. Probabil unul dintre cele mai importante proiecte de CSR a fost sprijinirea asociației SOS Satele Copiilor Romania și lansarea proiectului caritabil #ChasingSunsets 2020, ce a constat în fotografierea apusurilor de la geamurile camerelor de hotel în fiecare lună a anului 2019, urmând ca acestea să fie strânse într-un calendar de birou valabil pentru anul 2020, banii strânși din vânzare fiind donați asociației SOS Satele Copiilor România. Detalii AICI.