Rolls-Royce, vânzări în creștere pe primul trimestru!

By , in Industry on . Tagged width: , , , , , ,

Rolls-Royce a prezentat – la finalul săptămânii trecute – cifrele de vânzări pe primul trimestru al acestui an, cele mai mari din istoria de 116 ani a mărcii. Conform lui Torsten Müller-Ötvös (Director Executiv al Rolls-Royce Motor Cars), “Marca a avut un început puternic în 2021, fiind înregistrate creșteri substanțiale în rândul modelelor Ghost și Cullinan, piețele cheie oferind niveluri record de vânzare. Avem toate motivele să fim optimiști pentru acest an”.

Rolls-Royce (Noul model Ghost)

Astfel, primele trei luni ale anului 2021 s-au dovedit a fi cele mai bune din ultima sută de ani. În perioada 1 ianuarie – 31 martie, constructorul britanic a livrat clienților 1380 de vehicule, în creștere cu 62% față de aceeași perioadă a anului 2020, depășind recordul trimestrului precedend (2019). Creșterea vânzărilor a fost observată pe toate piețele – cu accente puternice în China continentală, Statele Unite sau regiunea Asia-Pacific – cererea pentru toate modelele Rolls-Royce fiind una extrem de dinamică, în special pentru noul Ghost și Cullinan, comenzile acoperind producția până la jumătatea anului 2021.

Mai multe știri auto AICI

De asemenea, cererea pentru mașini personalizate rămâne la nivelul record din 2020, cu o serie de exemplare individuale remarcabile – livrate deja în cursul acestui an – amintind aici de Koa Phantom sau Iridiscent Opulence Phantom, în timp ce toate cele douăzeci de mașini Phantom Tempus Collection au fost (deja) alocate clienților din întreaga lume. Comentând rezultatele obținute, T. Müller-Ötvös a spus: “Fiecare membru al echipei Home of Rolls-Royce și din întreaga lume a fost esențial în obținerea acestor rezultate remarcabile, angajamentul lor fiind unul deosebit”. Detalii Rolls-Royce AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI