Paul Smith inaugurează un pop-up în Ibiza!

By , in Industry on . Tagged width: , , , , , ,

Paul Smith a inaugurat un nou pop-up în cea mai cunoscută destinație din Mediterana – Ibiza, Insulele Baleare – marca britanică continuându-și astfel expansiunea la nivel internațional. Noul pop-up este situat în partea veche a orașului, în apropiere de fortăreața – înscrisă în Patrimoniul Mindial UNESCO – care domină zona. Spațiul se prezintă cu un aer proaspăt, care va vinde ținute din colecțiile de bărbați ale etichetei de modă și PS Paul Smith, plus piese dintr-o nouă colaborare cu eticheta spaniolă de încălțăminte Castañer.

Paul Smith (detaliu Pop-Up Ibiza)

Conceput pentru a surprinde spiritul optimist al sezonului de vară, pop-up-ul este inspirat de celebra pink box a Paul Smith Melrose Avenue din Los Angeles (Statele Unite) și are o abordare îndrăzneață din punct de vedere al culorilor. În spatele unei fațade arhitecturale tradiționale spaniole, regăsim o utilizare izbitoare a nuanțelor vibrante, inspirația fiind oferită de aprecierea designer-ului pentru picturile studioului chilian de arhitectură Pezo von Ellrichshausen.

Mai multe știri lifestyle AICI

Tonuri de culoare care nu diferă în cadrul acestui nou pop-up. Printre obiectele deosebite ale noului spațiu, regăsim un scaun american din anii 1950 și o opera abstractă din polimer de lemn, oxid și canvas, o lucrare intitulată “Begin of Night“ și realizată de artistul austriac Georg Fuchsberger. În spatele camerei principale, o pereche de scaune contemporane – proiectate de designer însuși – se prezintă cu o țesătură galben-acid, materialul fiind realziat de Kvadrant. Detalii Paul Smith AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI