Michael Kors sărbătorește 40 de ani online!

By , in Trends on . Tagged width: , , , , ,

Michael Kors a anunțat prezentarea colecției Fall/Winter 2021 ca pe o “experiență digitală cu mai multe straturi”, în centrul atenției regăsindu-se celebrul Broadway. Programată pentru marți – 20 aprilie 2021 – lansarea colecției Michael Kors marchează patruzeci de ani de la lansarea mărcii omonime, prezentarea urmând să fie disponibilă pentru vizionare la nivel global prin intermediul canalelor sociale și digitale ale etichetei de modă.

Michael Kors (foto: FashionUnited)

Experiența online va începe cu o introducere specială a designer-ului, acesta urmând să se adreseze spectatorilor din zona districtului cultural din New York. Odată cu show-ul de modă, designerul – care a trait în New York și este un fan declarat al pieselor de teatru de pe Broadway – speră să sprijine astfel sectorului teatrelor, aflat în dificultate după ce a fost lovit de pandemia de coronavirus. Ca parte a acestui efort, atât Michael Kors, cât și compania în sine, vor face o donație către asociația The Actors Fund. Fondul este o organizație constituită pentru a ajuta profesioniștii din segmentul divertismentului, încurajând totodată diversitatea și reziliența în industria spectacolelor de teatru.

Michael Kors (colecție FW2020)

“Când am început activitatea în modă – la 21 ani – nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge în acest punct, 40 de ani mai târziu, împrtășind colecțiile mele cu întreaga lume”, a menționat M. Kors prin intermediul unui comunicat de presă. “Am avut norocul să fac ceea ce îmi place în viață și vreau să folosesc această aniversare pentru a pune în lumina o altă instituție important – comunitatea teatrului din New York”, spune designer-ul. M. Kors este unul dintre cei mai importanți designer americani, care au ales să nu participe la New York Fashion Week în acest sezon, alăturându-se unor nume precum Ralh Lauren sau Calvin klein. Detalii Michael Kors AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI