Lensa a inaugurat un nou showroom la Ploiești!

By , in Travel on . Tagged width: , , , , ,

Lensa a inaugurat ieri – la Ploiești – cel de-al zecelea său showroom, o investiție care s-a ridicat la aproximativ 100.000 de euro. Magazinul din Ploiești este cea de-a treia investiție făcută de companie anul acesta – după inaugurările de la Galați și Pitești – și are o suprafață de 160 mp, aici regăsindu-se două cabinete oftalmologice și peste o mie perechi de ochelari, rame, lentile de vedere și de contact.

Lensa (showroom Ploiesti)

“Am ales orașul Ploiești pentru deschiderea celui de-al zecelea showroom de optică din rețeaua noastră de magazine proprii. Cu acest magazin vrem să fim mai aproape de locuitorii din Prahova pentru a le oferi ochelari de soare și de vedere de la mărci consacrate”, a spus Daniel Crăciun (CEO & Founder Lensa.ro). Printre mărcile comercializate, regăsim Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce&Gabbana sau Polaroid, gama de lentile de vedere și de contact fiind și ea una vastă, Lensa.ro având în portofoliu toți furnizorii importanți: Essilor, Hoya, Zeiss și Alcon.

mai multe știri lifestyle AICI

În showroom-urile Lensa.ro, lentilele de ochelari pot fi personalizate în funcție de meserie sau activitatea desfășurată, dar și de tipul de viciu de refracție. Platforma de optică online Lensa și-a propus să ofere 1.000.000 de consultații gratuite până la finalul anului 2025. Magazinul online şi offline de optică Lensa.ro a înregistrat în primele patru luni afaceri de 3,6 milioane euro, cu 91% în creştere comparativ cu ianuarie/aprilie 2020, în timp ce cifra de afaceri cumulată de la înfiinţare, pentru perioada mai 2013/aprilie 2021, s-a apropiat de 25  milioane euro.

Lensa (showroom Constanța)

Bine de știut, brand-ul de optică își propune să pună la dispoziția clienților un concept cu totul nou, prin intermediul showroom-urilor sale, și să ofere într-un cadru elegant o gamă largă de numeroasă de servicii, de la consultații optometrice, până la consultanță specializată pentru adaptare la lentilele de contact, recomandări pentru ochelari de vedere, de soare și lentile de contact, facilitând concomitent accesul la un portofoliu larg de produse de la cei mai mari furnizori internaționali disponibile atât pe platforma de comerț Lensa.ro, cât și offline.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI