Estée Lauder închide parțial Becca Cosmetics!

By , in Trends on . Tagged width: , , , , ,

Estée Lauder a decis să închidă parțial marca Becca Cosmetics, la bază situându-se problemele financiare cauzate de pandemia de coronavirus. Astfel, brand-ul a anunțat pe pagina sa și Instagram că se va închide la finalul lunii septembrie 2021, invocând un “cumul de factori și impactul Covid-19 asupra vânzărilor globale”. Într-un comunicat de presă, reprezentanții Estée Lauder au spus că, “Pandemia a avut un impact major asupra tuturor – la nivel global – în special a najorității afacerilor la nivel global”.

Estée Lauder (produse Becca Cosmetics)

Înființată la Perth (Australia) în anul 2001 – de către Rebecca Morrice Williams – marca Becca a fost vândută către Luxury Brand Partners în cursul anului 2012 și, ulterior, ea a fost achiziționată în 2016 de Estée Lauder (moment în care Rebecca Morice Williams a părăsit și marca). O perioadă de timp în care a fost posibilă construcția unui grup mare de fani, Becca devenind deosebit de cunoscută pentru produsele sale calitate, îndeosebi pentru cele de îngrijire a tenului. De-a lungul istoriei sale, unul dintre momentele care au determinat creșterea popularității mărcii a fost parteneriatul cu Jaclyn Hill, în anul 2015.

Mai multe știri din auto AICI

Parteneriatul a dus la crearea unui evidențiator “champagne pop”, care a devenit atât de popular încât a fost adăugat în selecția permanentă a produselor Becca, ceea ce a determinat marca să colaboreze cu Jaclyn Hill la o colecție ulterioară – rezultatul fiind vânzări online de aproximativ 3,5 milioane dolari. Revenind la problemele actuale, reprezentanții mărci au declarat că “Timp de 20 douăzeci de ani – de la Perth și New York, apoi la nivel internațional – am construit conexiuni incredibile cu această uimitoare comunitate, de la consumatorii noștri și până la o importantă comunitate de make-up artist”.

Estée Lauder (produse. Becca Cosmetics)

“Am cerat o minunată reșea de influenceri, colaboratori de marcă și brand ambassador, de ieri șia stăzi. Am realizat lucruri uimitoare împreună, sprijinind sănătatea mentală cu ajutorul JED Foundation și colegii de la Mental Health Mates, continuând să afacem acest lucru prin angajamentul nostru în The Trevor Project – începând cu iunie 2021. Împreună am încercat săa ducem tot ce este mai bun în lume, iar pentru asta suntem recunoscători”, au declarat reprezentanții mărcii. Detalii Estée Lauder AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI