Erdem, colecție-capsulă cu Universal Standard!

By , in Industry on . Tagged width: , , , , , , , ,

Erdem, o etichetă de modă cu sediul în Londra (Marea Britanie), a lansat o colecție-capsulă din denim împreună cu Univeral Standard. Cunoscut pentru estetica sa hyper-feminină, Erdem Moralıoğlu – fondatorul și creative director-ul mărcii Erdem – acesta a realizat o capsulă compusă din opt piese, o combinație subtilă de patchwork și cunsocutele sale imprimeuri florale. Oferta include jeans Hana Patchwork, disponibili în indigo alb și închis la culoare, salopetă Myrtle Denim și jeans Poppy High Rise Sailor, ambele în tonuri indigo închise, precum și o fustă albă Jasmine Patchwork Denim.

Erdem & Universal Standard (Foto – Universal Standard)

În plus, colecția oferă cămașa Kalina Ruffle – disponibilă în versiunile cu mânecă lungă și scurtă – alături de rochia Primrose Ruffle Shirt cu imprimeu floral alb-negru. Accesibilitatea este punctul forte al acestei colecții, prețurile variind între 120 Dolari și 198 Dolari. “Această colecție reprezintă incluziune nu numai în ce privește dimensiunile, ea fiind și democratoică în materie de prețuri”, menționează Alexandra Waldman (Co-Fondatorul și Creative Director-ul etichetei Universal Standard) într-o declarație de presă. De altfel, problema inclusiunii și accesibilității a fost luată în considerare de Erdem Moralıoğlu atunci când a decis să colaboreze cu Universal Standard.

Mai multe știri lifestyle AICI

“Frumusețea etichetei Universal Standard este aceea că este accesibilă unui spectrum ai larg de clienți; este cu adevărat universală”, a declarat designer-ul pentru revista Vogue. “Colecția-capsulă este utilă și, într-o anumită privință, chiar șic. Există o simplitate în limbajul mărcii pe care am considerat-o interesant de aplicat în ținutele mele”, completează Erdem Moralıoğlu. Potrivit publicației americane Vogue, Alexandra Waldman și-a dorit o colaborare cu designer-ul de origine britanică  încă din anul 2015, aceștia reușind să se întâlnească în cele din urmă prin intermediul fondatorului Net-A-Porter (Natalie Massenet). Detalii Universal Standard AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI