Dertour, vânzări în creștere la trecerea între ani

By , in Travel on . Tagged width: , , , , , , , ,

Conform DERTOUR, finalul anului 2019 este marcată de dorința turiștilor români de a petrece trecerea între ani pe plajă. Astfel, cel mai scump pachet – vândut prin intermediul companiei Dertour – a costat 40.000 Euro și a inclus opt nopți în Insulele Maldive. Totodată, turiștii români care vor să petreacă Revelionul în afara țării aleg din ce în ce mai mult destinațiile calde – precum Maldive, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Republica Dominicană, Mexic sau Egipt.

Dertour – Thailanda

Cea mai scumpă vacanță pentru Revelionul din acest an vândută într-o agenție DERTOUR din România a fost pentru trei adulți și trei copii, care pentru două camere în Maldive și bilete de avion au plătit aproape 40.000 de euro. Cel mai scump pachet de Revelion în România a costat aproape 2.000 de euro. Cei trei adulți și trei copii care merg în Maldive vor petrece un sejur de opt nopți la ho-telul Dusit Thani Maldive, în două camere water pool villa (o căsuță pe apă), cu zbor inclus. Resortul este localizat pe insula Mudhdhoo Island în Baa Atoll, înconjurată de o frumoasă barieră de corali. Clienții au asigurată masa în regim de demipensiune, mic dejun și cină, cu cina festivă de Revelion inclusă.

Dertour – Maldive

Cea mai scumpă vacanță de Crăciun, dar care acoperă și Revelionul, vândută într-o agenție DERTOUR din România este în Australia, pentru o persoană, în valoare de 10.130 euro. Turistul român va face, în perioada 24 decembrie – 10 ianuarie, un circuit pe teritoriul Australiei, în orașe precum Melbourne, Sidney, Brisbane, Goold Coast, cu cazări cu mic dejun. Cel mai scump Revelion vândut pentru o destinație din România este un apartament la hotelul Alpin din Poiana Brașov închiriat de un cuplu, care a costat în jur de 2.000 de euro pentru cinci nopți, cu mic dejun și cină, iar cel mai scump pachet de Crăciun presupune patru nopți cu demipensiune la hotel Teleferic din Poiana Brașov, tot pentru un cuplu, și a costat 1.300 de euro. Detalii AICI.