Burberry, colecție dedicată puterii feminine!

By , in Industry on . Tagged width: , , , , , ,

Burberry a dedicat ultima colecție femeilor războinice. Sub conducerea creativă a lui Riccardo Tisci, colecția aferentă sezonului toamnă/iarnă 2021 este un omagiu adus puterii feminine, precum este mama sa – dacă ar fi menționăm o declarație oferită de designer. Prezentată prin inetrmediul unui spectacol video, într-un cadru realizat în tonuri de bej, colecția a beneficiat de un podium înclinat și numeroase platforme din placaj, forme extrem de îndrăgite de designer-ul de origine italiană.

Burberry (colecție AW2021)

“De-a lungul vieții mele, mama mea a fost o forță incredibilă a naturii. Ca părinte singur, ea ne-a crescut pe mine și cele opt surori pentru a avea un scop în viață. Așadar, în mod firesc, am fost întotdeauna atras de femeile puternice, personalități care mi-au oferit încrederea de exprima latura mea feminină. Femei cărora nu le este frică să conteste regulile actuale ale societății, temute pentru determinarea lor. Sunt războinice”, explică Riccardo Tisci. De altfel, colecția Burberry este dominată de ținute pentru cocktail-uri, care se amestecă cu rochiile cu mâneci de tip pelerină, majoritatea în tonuri de bej și animal print.

Mai multe știri lifestyle AICI

Mai mult, remarcăm prezența Union Jack deconstruit, oferind acestei embleme a Marii Britanii un suflu cu totul nou. În timp ce alte look-uri se prezentau cu intarsii în fustele de satin, mătase sau tul. pentru această colecție, designer-ul italian a regăsit surse de inspirație și în regnul animal, chiar dacă majoritatea blănurilor prezente erau ecologice. Tonurile de maro și alb predomină, chiar dacă remarcăm și nuanțe vișinii. “Ești o creație eternă, o flacără care se întoarce în cele mai întunecate locuri, o lumină în ochii tuturor celor care te privesc. Divină”, se aude în fundalul semi-intunecat cu care începe clipul de prezentare.

Burberry (colecție AW 2021)

O colecție de sezon în care observăm numeroase ținute deconstruite, finisate cu glugi sau plăci frontale pentru sâni. Tivuri de tip frayed sunt purtate în combinație cu cizmele înalte, piesele vestimentare fiind realizate din lână bej, piele neagră sau paiete strălucitoare. Pentru seară, Riccardo Tisci de încântă cu o rochie cu umeri decupați și ținute de cocktaila simetrice. De asemenea, pentru nopțile reci de iarnă el a sugerat paltoane duffle sau cașmir, cu tonuri de culoare metal-gray. O colecție de clasă, cu tușe modern, Riccardo Tisci reușind să surprindă audiența cu aceste produse extraordinare. Detalii Burberry AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI