Tommy Hilfiger a prezentat colecția toamnă/iarnă 2020

By , in Trends on . Tagged width: , , , , , , , , , ,

Tommy Hilfiger a prezentat la Londra cel mai mare show de modă al mărcii, spațiul ales fiind două tancuri uriașe din interiorul Tate Modern – fosta centrală fiind și cel mai vizitat muzeu de artă modernă din Marea Britanie. Denumit “See Now Buy Now”, evenimentul a fost completat de cel de-al patru show de modă “TommyXLewis”, cea mai mare parte a colecției fiind prezentată sub logo-urile combinate L și H. Anterior, Tommy Hilfiger a făcut echipă cu Gigi Hadid și Zendaya – într-o colaborare creativă succesivă – fiecare show bucurându-se de un real succes.

Duminică seara, la Londra, Hamilton părea să se afle în centrul show-ului de modă – cel puțin în prima jumătate a evenimentului – iar rezultatul părea să fie unul mai mult în stilul “pastiche”, decât al un spectacol de modă clasic. Iar cea mai mare problemă a acestui show a fost aceea că a fost redus la versiunile strălucitoare de “athleisure”. Se pare că nici schimbarea stiliștilor nu a ajutat mai mult, cu o mențiune special pentru Katie Grand – un talent enorm – ale cărei lucrări pentru Miuccia Prada, printre altele și propria revistă Love, o clasează printre cei mai buni stiliști ai momentului.

See Now Buy Now

Iar punctul central al evenimentului de modă a fost oferit de prezența unui cvintet de modele veterane – Naomi Campbell a deschis show-ul într-un top de yachting în nuanță de galben, urmată de aparițiile Yasmin Le Bon, Jodie Kidd sau Eric O’Connor – purtând ținute demne de o generație mai tânără. Salopete voluminoase din nailon sau jachete din denim supradimensionate, au fost însoțite de ținute de tip nuclear plant. Totodată, tricourile supradimensionate au fost asortați cu pantaloni scurți hamptons și blazere specific unui sport tipic britanic: cricket-ul.

În plus, eticheta de modă s-a bucurat de prezența unor “uber catwalkers” precum Winnie Harlow, Halima Aden sau Lottie Moss, alături de James Turlington, Ella Richards, Pixie Geldorf și Georgia May Jagger. Desi atracția serii a fost Jasmine Sander, un model germane-american despre care vom mai auzi cu siguranță. Mai mult, marea varietate de dimensiuni fizice și siluete a constituit un apel foarte clar despre incluziunea socială. Toate povestite într-un spectacol grandios, designer-ul devenind un simbol american la nivel internațional. Detalii despre colecție AICI.