Safilo, acord de licență cu marca Isabel Marant

By , in Trends on . Tagged width: , , , , , , , ,

Safilo a semnat un nou acord global – cu o durată de zece ani – cu designerul de modă francez Isabel Marant, pentru producția și distribuția de ochelari de soare și rame optice al mărcii omonime. Angelo Trocchia (Executive Director al Safilo Group) a oferit o primă declarație: “Suntem încântați să primim în portofoliul nostrum unul dintre cele mai cool branduri de origine franceză, a căror expresie unică și stil iconic asigură ieșirea în evidență a designului avansat din segmentul de lux”.

Isabel Marant – Eyewear

“Această poziționare – între luxul contemporan și traditional – permite brandurilor orientate spre design, precum Isabel marant, captivând și angajând în același timp Gen Z și Millennials cu originalitatea, recunoașterea și autenticitatea”, completează Angelo Trocchia. Astfel, prima colecție Isabel Marant urmează să fie lansată pentru sezonul primăvară/vară 2021. Totodată, Angelo Trocchia a explicat această colaborare: “Ne vom concentra pe reflectarea stilului parizian al mărcii prin colecțiile sale de ochelari – cu dorința de a atrage atât femeile din Franța, cât și din întreaga lume – prin extinderea mărcii în această important categorie de produse”.

Isabel Marant – Poncho & Eyewear

Totodată, Isabel Marant a adăugat: “Experiența și capacitățile Safilo în dezvoltarea și producția ochelarilor, precum și distribuția lor la nivel internațional, constituie factorii importanți care ne determină să ne asumăm această provocare în cadrul primulul nostrum accord de licență”. “Am căutat un partener capabil să transpună ideea noastră de interpretare sartorială într-un accesoriu emblematic al stilului actual. Cu Safilo, împărtășim aceeași energie creative și entuziasm pentru experimentare, fiind siguri că vom putea încânta clienții noștri din Franța și din întreaga lume”, completează reprezentanții mărcii Isabel Marant. Mai multe detalii AICI.