Pitti Uomo lansează aplicația E-Pitti Connect

By , in Trends on . Tagged width: , , , , , , ,

Pitti Uomo a anunțat punerea imediată în aplicare a tuturor măsurilor de protecție a sănătății și bunăstării persoanelor angajate în cadrul Pitti Immagine, prin asigurarea utilizării instrumentelor și rețelelor disponibile pentru ca aceștia să poată lucre în siguranță de acasă. Totodată, Pitti Uomo și-a anunțat intenția de a menține programul viitoarei ediții (luna iunie): “Suntem conștienți că nu va fi un sezon obișnuit, speranța noastră fiind aceea a unei perioade excepționale, împotriva fricii și a situațiilor de urgență. Dar nu pentru a le elimina, ci pentru a le înfrunta și a pune baze realiste pentru o repornire cât mai rapidă”, a declarant un reprezentant al evenimentului.

Pitti Uomo – Atmosferă ediția 97

“De fapt, lucrăm în două sensuri: fizică și digital, cu servicii inovatoare și complementare, care consolidează eficiența relațiilor dintre companii și cumpărători. Târgului fizic, bogat în evenimente și inovații, i se adăuga platforma digital e-Pitti Connect care, dincolo de situațiile de urgență, constituie un patrimoniu pe care îl dezvoltăm în ultimul timp. Această platformă urmează să fie lansată în luna iunie, oferind funcții noi, conținut suplimentar și modalități de interacțiune de la distanță”, completează reprezentantul Pitti Uomo.

Pitti Uomo – Ediție 97

“Vor fi inaugurate noi secțiuni, care nu vor fi întotdeauna previzibile, vom lucra din ce în ce mai bine – bazându-ne pe abilitățile și creativitatea noastră. Cu siguranță nu suntem și nu vom fi singuri, deoarece în toți acești ani – chiar și înainte de a deveni un eveniment comercial de succes – am construit o comunitate reală împreună cu toți pasionații stilului masculin din lume”. În calitate de cetățeni și membri ai comunității, “transmitem gândurile noastre medicilor și voluntarilor care sunt angajați astăzi în oferirea de asistență medicală”. Detalii AICI.