Paul Smith & Globe-Trotter lansează “Signature Look”

By , in Trends on . Tagged width: , , , , , , , , ,
Globe-Trotter - Signature Look.

Globe-Trotter a prezentat două noi genți de călătorie, acestea fiind proiectate de Sir Paul Smith și echipa de design a mărcii britanice. Dimensiunile celor două genți sunt cuprinse între 50 centimetri și 76 centimetri, ele fiind produse de fibră clasică în nuanță de negru, cele două genți de călătorie fiind completate de colțuri colorate – sursa de inspirație fiind regăsită în colecția “Signature Stripe” a designer-ului Paul Smith – fiecare într-o nuanță diferită: navy, taupe, lime yellow, salvie verde, burnt, portocaliu, albastru-paun, burgundy și roșu strălucitor.

Globe-Trotter
Signature Look. Foto – Paul Smith

Cu un stil ce marchează filozofia eclectică a lui Paul Smith, noua colecție de genți de călătorie reprezintă chintesența design-ului britanic, însă, fără a compromite moștenirea originală a mărcii. Este exact ceea ce ne transmite dna. Charlotte Seddon (Designer-ul mărcii Globe-Trotter): “A lucra alături de Paul Smith a fost un privilegiu absolut – o personalitate complex care înțelege și respectă puterea designului actual, fiind totuși capabil să aplice propriul său stil și să se «joace» cu el pentru a crea un produs cu adevărat unic”.

Signature Look. Foto – Paul Smith

Fiecare geantă de călătorie este căptușită cu un material tradițional Globe-Trotter (în nuanțe de albastru sau gri), în timp ce curelele poartă semnătura binecunoscutei colecții “Signature Stripe” a lui Paul Smith – asigurând totodată că ținutele dumneavoastră sunt în siguranță. Pentru a sărbători lansarea noii colecții, Globe-Trotter oferă o nouă gamă de culori și fonturi – disponibile în aceeași nuanță cu colțurile genților de călătorie. De asemenea, puteți selecta intialele dintr-o gamă de culori ce include nuanțele de albastru-păun, taupe, salvie verde și roșu-aprins, precum și alte două tonuri de navy sau burgundy. Dacă sunteți interesați de această colecție, nu ne rămâne decât să îndrumăm către site-urile Globe-Trotter și Paul Smith, mai multe detalii fiind disponibile aici (LOOK).