Musto, acord global pe cinci ani cu Land Rover

By , in Trends on . Tagged width: , , , , , ,

Musto, compania britanică de îmbrăcăminte pentru exterior, urmează să lanseze o gamă de ținute – pentru sezonul toamnă/iarnă 2020 – împreună cu constructorul de automobile Land Rover, ca parte a unui acord de licență globală (întins pe durata a cinci ani). Anunțat la Ispo Munchen – cel mai important târg mondial de îmbrăcăminte și echipamente exterioare – noul acord extinde colaborarea existentă în acest moment, odată cu lansarea colecției Above and Beyond din luna septembrie a anului trecut.

Musto & Land Rover

O gamă de produse licențiată care a fost proiectată în comun de cele două companii, aici fiind incluse piese de îmrăcăminte, încălțăminte și genți de călătorie. O colecție ce aduce un omagiu durabilității modelelor Land Rover și sărbătorește tehnologia de ultimă oră a Musto prin introducerea inovațiilor care pot rezista și în condiții dure. Un exemplu este jacheta Welded-Thermo, cu o antenna reflectorizantă Recco, care ajută echipele de salvare să localizeze purtătorul pe un teren dificil. De asemenea, jacheta dotată cu tehnologie PrimaLoft Aerogel și buzunare cu căptușeală PrimaLoft Airgel – pentru protejarea telefoanelor mobile.

O altă piesă cheie este Land Rover Gore-Tex Parka – o țesătură Gore-Tex în trei straturi – care oferă capacități sporite de impermeabilitate la vânt și umiditate. Comentând noul acord, Paul Stoneham (Președintele Executiv al Musto) menționa: “Combinând designul și tehnologia îmbrăcăminții Musto cu inovația land Rover, vom realiza o gamă de produse de top în segmentul aventurii și explorării”. De asemenea, Joe Sinclair (Director licențiere Land Rover) a declarat că: “Această extindere globală a parteneriatului vine să întărească și mai mult relația dintre cele două mărci emblematice din marea Britanie”.

Musto & Land Rover

“Noua înțelegere va ajuta companiile să creeze cele mai avansate colecții de îmbrăcăminte, cu performanțe și tehnici de construcție de calitate superioară, venind astfel să completeze colaborarea de succes existent în acest moment – amintind aici de ținutele prezente în linia Above and Beyond”, completează dl. Joe Siclair. Noua colecție va fi disponibilă în rețeaua partenerilor și distribuitorilor Musto – inclusiv în magazinele offline și online – începând cu luna august a anului 2020. Mai multe detalii despre produsele Musto sunt disponibile AICI.