deGRISOGONO, despre frumusețea modernă

By , in Trends on . Tagged width: , , , , , , , , ,

Este pur și simplu liberă, îmbogățită de numeroase fațete, ce atrage lumina în timp ce își protejează intimitatea. O colecție Haute Joaillerie lansată în cursul acestei veri – la Paris Fashion Week – ce reflectă o natură eminamente modernă și plină de contraste. Efectul clarobscur al casei este pus în scenă de vibrația rock’n’roll care oferă un nou mod de înfrumusețare a pietrelor. Cercei asimetrici, care par să se îndrepte spre ureche, ca niște panglici de mătase; cercei cu diverse interpretări, ce dezvăluie caraterul multifațetat al acestora.

Cercei deGRISOGONO

Chintesența grației și senzualitatea panglicilor din aur sunt puse în valoare de diamantele albe, în contrapunere cu cele negre – prezente la cealaltă ureche – ceea ce duce la impresia unei mișcări fluide, care crește în dimensiune și intensitate pentru a ajunge la un uimitor joc de culoare al diamantelor în formă de pară. Adaptându-se la dorințe individuale, acești cercei au o secțiune care poate fi disociată inteligent. O buclă superioară, independent, poate fi astfel asociată cu partea inferioară pentru a crea o manșetă de prindere pe lobul urechii. Ca o afirmare hotărâtă a unui personaj liber, aceste manșete asimetrice sunt inspirate de stilurile Rock și Haute Couture. Acoperite în întregime cu diamante able și negre, aceste bijuterii încântătoare sunt eminamente senzuale, linia lor fiind încununată de un décor în formă de pară. La prima vedere, s-ar putea să pară un colier classic cu trei rânduri. Cu toate acestea, pe măsură ce piesa se apropie de strălucirea ei, modernitatea și unicitatea unui design deGrisogono devine din ce în ce mai clar.

Colier deGRISOGONO

Această creație maiestuoasă, eminamente suplă și ușoară, combină două diamante diferite – într-o capodoperă cu adevărat spectaculoasă a glamour-ului și feminității. O altă piesă a colecției se ridică ca o stea rock în mijlocul unei scene de concert, un diamant de 25.09 carate – în nuanță maro și formă ovală – fiind regăsit în centrul unui spectacol magnifico, unic. Setul este compus din 1167 diamante albe strălucitoare, colierul din aur alb și roz fiind completat de 182 diamante în nuanță maro, care par să urmărească lumina pe fiecare parte a pietrei. Ca o întruchipare sublime a esteticii deGrisogono, acești cercei împletiți vin să ofere o strălucire tridimensională a diamantelor. Cele 431 de diamante tăiate în stil baguette – care împodobesc aceste bijuterii – sunt realizate personalizat pentru a se potrivi cu liniile senzuale ale designului, ca un exemplu al talentului meșteșugarilor casei. Mai multe detalii despre creațiile casei sunt disponibile AICI.