Carolina Herrera, colecție classic-mdernist la The Shed

By , in Trends on . Tagged width: , , , , , , , , , , , , ,

Carolina Herrera a oferit una dintre cele mai spectaculoase colecții de sezon – o declarație strălucitoare “classic modernist fashion” – locul de desfășurare fiind o monumentală clădire din Hudson Yards. Situată în partea de vest a Manhattan-ului, clădirea poartă numele de The Shed și adăpostește un centru cultural – destinate promovării artelor vizuale și culturii pop. Un spațiu de înaltă tehnologie și o locație ideală pentru prezentarea unei colecții (toamnă/iarnă 2020) îndrănețe, ce poartă semnătura lui Wes Gordon (Creative Director-ul casei).

Carolina Herrera – The Shed

Carolina Herrera este un brand cunoscut pentru colecțiile sale strălucitoare, exact trimiterile pe care ni le oferă Wes Gordon – rochii supradimensionate și linii fluide, precum și rochii classy A-line – cu ajutorul lânei în nuanțe de antracit. Designer-ul s-a jucat cu o serie întreagă de forme – coloană, prințesă, imperial sau de tip bilă – simțul proporțiilor fiind unul extrem de strălucitor, impresionant. O colecție cu referințe directă la diferitele linii ale croiului. Pentru zi, un tuxedo din satin negru poate fi un bun companion pentru femeia contemporană.

Carolina Herrera – The Shed

Pentru o seară de cocktail, o rochie tip coloană – din tricot albastru, ce aduce aminte de Marea Egee – va întoarce cu siguranță privirile participanților la eveniment. Linii cu care Wes Gordon și-a câștigat atenția publicului și a fondatorului casei, așezată în apropierea faimoasei Anna Wintour. Iar aplauzele ne arată o tranziție care funcționează impecabil în acest moment. În doar doi ani, Wes Gordon a reușit să ridice calitatea colecțiilor.

Carolina Herrera – The Shed

O direcție că lucrurile funcționează bine a putut fi observat la zâmbetul dlui. Marc Puig – proprietarul mărcii – cel care controlează și alte mari case de modă, precum Jean Paul Gaultier, Nina Ricci, Paco Rabanne sau Dries Van Noten. “Am dorit o linie pură, departe de influențe străine. M-am concentrat doar pe elementele esențiale. Și am găsit locația ideală pentru a exprima această direcție”, a explicat W. Gordon. Mai multe detalii despre colecție AICI.