Carl F. Bucherer inaugurează primul spațiu pre-owned

By , in Reports on . Tagged width: , , , , , , , ,

Carl F. Bucherer – cel mai mare retailer de ceasuri din Europa – a inaugurat în această lună propriul spațiu pre-owned în magazinul situat în Geneva. De asemenea, magazinul din Londra va primi și el un astfel de spațiu, locația urmând să fie mutată într-o locație mai mare din Covent Garden – în primul trimestru al anului viitor. Nu poate exista o declarație mai puternică decât această mișcare, o mișcare important în acceptarea ceasurilor pre-owned ca extensie legitimă a industriei de ceasuri elvețiene, Carl F. Bucherer fiind una dintre cele mai vechi manufacturi – casa orologeră fiind înființată în anul 1888 – din Elveția.

Genève Gallery Lounge

Carl F. Bucherer a devenit o forță în sectorul ceasurilor pre-owned odată cu achiziția de anul trecut, atunci când a cumpărat rețeaua Tourneau din Statele Unite. Această achiziție a adus mărcii o experiență semnificativă în ce privește cumpărarea și vânzarea de ceasuri second-hand și se pare că a constituit elementul esențial în decizia de a aduce acest tip de activitate în Europa. “Vrem să redefinim piața de ceasuri de lux și să oferim acestor ceasuri o platformă și un mediu pe care îl merită ca mărfuri de lux. Bucherer reprezintă tradiția, fiabilitatea, precizia și credibilitatea necesară pentru a stabilii nivelul de încredere cu clienții noștri, necesar pentru vânzarea de ceasuri pre-owned, precum și creșterea gradului de conștientizare a CPO (Certified Pre-Owned) în rândul marelul public”, explică Guido Zumbühl (CEO-ul grupului Carl F. Bucherer). Ceasurile pre-owned au fost vândute cu precădere în mediul on-line în Europa, deși Watchfinder a extins o mică rețea de magazine în Marea Britanie. Bucherer intenționează să meargă mai departe și consideră spațiul fizic unul esențial pentru propunerea CPO, alături de vânzările on-line efectuate pe site-ul bucherer.com.

Genève Gallery Lounge

“Ceea ce ne diferențiază de concurență, majoritatea concentrându-se pe vânzările on-line, este faptul că noi avem la bază o distribuție clasică și o prezență fizică puternică prin rețeaua noastră de magazine, care are ecou în mediul on-line”, completează dl. Zumbühl. Conform datelor oferite de compania orologeră, pentru fiecare ceas pre-owned urmează să fie acordată o garanție de doi ani – certificându-se astfel că este autentic și în perfectă stare de funcționare. Galeria Carl F. Bucherer, inaugurată în Geneva, este un spațiu în care colecționarii vor fi încurajați să participle la evenimente în care pot vorbi și schimba ceasuri într-un mediu de lux cu ospitalitate de cinci stele. De asemenea, invită oaspeții să descopere noutățile din lumea ceasurilor de lux, alături de expoziții temporare de artă, atmosferă primitoare, un bar și o selecție atentă de cărți și design. În fine, Carl F. Bucherer a început lansarea la nivel internațional prin inaugurarea (pe 3 septembrie, n.red.) a spațiului din Geneva, acesta fiind urmat de cel din Zurich (în octombrie), Bucherer intenționând să deschidă în luna noiembrie la Hamburg și Londra în 2020. Mai multe detalii sunt disponibile AICI. (Sursă: WatchPro/Bucherer).