BMW i Ventures anunţă o investiţie în AutoFi

By , in Uncategorized on . Tagged width: , , , , ,

BMW i Ventures a anunţat o investiţie în AutoFi, o companie de tehnologie care transformă modul în care automobilele sunt cumpărate şi vândute. Având sediul la San Francisco (California), AutoFi este o platformă retail care permite cumpărătorilor de automobile să achiziţioneze şi să finanţeze o maşină printr-o varietate de instituţii financiare în cadrul sau în afara dealerului.

BMW i Ventures & AutoFi

Datorită integrărilor complexe ale AutoFi cu instituţiile financiare, clienţii pot depune cereri de creditare simple la o serie de creditori-cheie, inclusiv Chase şi Santander, şi pot lua decizii instantanee, asigurând astfel şi o rată mai bună de penetrare pentru serviciile de finanţare şi asigurări. “Echipa AutoFi a construit o soluţie de ultimă oră care oferă transparenţă prin conectarea principalelor părţi interesate din industria de finanţare auto: instituţii financiare, dealeri şi consumatori”, a declarat Baris Guzel de la BMW i Ventures. “Suntem convinşi că AutoFi are potenţialul de a fi plata standard a industriei pentru toate tranzacţiile cu automobile şi suntem încântaţi că ne-am alăturat proiectului.”

BMW i Ventures & AutoFi

“Suntem încântaţi să fim parteneri cu BMW i Ventures pentru finanţarea Serie B. S-au poziţionat ca un investitor care înţelege profund ecosistemul auto. Împărtăşim convingerea că tot contextul pozitiv al industriei în ceea ce priveşte digitizarea şi transparenţa creează experienţe uimitoare pentru consumatori, precum şi afaceri profitabile pentru constructori şi dealeri. Aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu aceştia pentru a ajuta la susţinerea şi creşterea reţelei noastre extinse de dealeri, creditori şi producători de echipamente originale”, a declarat Kevin Singerman, director executiv şi cofondator al AutoFi. AutoFi va utiliza investiţia pentru a-şi extinde vânzările şi asistenţa pentru clienţi şi va continua ritmul rapid de inovare a produsului. Detalii AICI.