Automobile Bavaria susţine eforturile echipelor medicale

By , in Industry on . Tagged width: , , , , , , , ,

Automobile Bavaria continuă activitatea în toate locaƫiile din ƫară, asigurând în această perioadă dificilă mobilitatea clienƫilor, în situaƫiile în care deplasările sunt absolut necesare. „Pentru a susƫine necesarul de mobilitate pentru spitalele din oraşele în care suntem prezenƫi, am iniƫiat un parteneriat prin care punem la dispoziƫia echipelor medicale autoturisme electrice BMW i3. De asemenea, am oferit spitalelor prize de încărcare pentru maşini electrice şi hibride, acestea rămânând în utilizarea locaƫiilor şi după această perioadă dificilă.” – a declarat dl. Georg Pfeffer, CEO Automobile Bavaria.

Automobile Bavaria – Spital Sibiu

De la momentul lansării proiectului, au fost predate automobile electrice şi au fost montate prize de alimentare în următoarele unităƫi medicale din țară: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase – Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeș” – Craiova şi Spitalul Clinic de Pediatrie – Sibiu. Maşinile electrice vor fi utilizate de personalul medical pentru deplasarea între secƫiile spitalelor sau pentru viitoarele misiuni de testare sau tratament la domiciliu a pacienƫilor infectaƫi cu coronavirus.

Automobile Bavaria – Spital Cluj Napoca

Autoturismele oferite spre utilizare celor trei spitale de către importatorul oficial  se adaugă flotei BMW i3 pusă la dispoziƫia Institutului Matei Balş de către BCR eGO şi Primăria Capitalei, precum şi automobilelor aflate în folosinƫa spitalelor din Constanƫa şi Timişoara. Astfel, începând din această saptămână, 22 de autoturisme BMW i3 se află în utilizarea echipelor medicale din prima linie a luptei contra Covid-19. În perioada următoare intenƫionăm să extindem aceste proiecte de sprijin şi în alte localităƫi în care sunt prezenƫi dealerii Automobile Bavaria.

AutomobileBavaria.ro