Alexandrion Group, compania anului la nivelul Europei

By , in Industry on . Tagged width: , , , , , , , ,

Alexandrion Group s-a angrenat într-un amplu proces de dezvoltare globală în ultima perioadă, iar aprecierile nu s-au lăsat așteptate! Odată cu trecerea anului 2019, Alexandrion Group a fost distins cu încă două premii internaționale organizate de renumita revistă ACQ și portalul de știri ACQ5, în cadrul „ACQ5 Global Awards 2019”.

Alexandrion Group – Brâncoveanu

Mai exact, Alexandrion Group – cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase de pe piața românească – a câștigat premiul destinat “Companiei anului”, din Europa – la categoria Food and Drink, iar domnul Nawaf Salameh, fondatorul și președintele companiei, a fost declarat  ”Gamechanger-ul anului” în Europa. Premiile ACQ Global au fost înființate în anul 2006 și sunt menite să recunoască la scară largă realizările celor care răspund cel mai mult la cerințele care le sunt formulate de noul mediu de afaceri, cel post-recesiune.

Alexandrion Group

Găzduite de revista ACQ și de  portalul de știri ACQ5, două dintre cele mai eminente publicații care slujesc sectorul financiar încă din 2003, premiile sunt împărțite în categoriile: Companii, Zona Practică, Individual și Firm-Wide, din sectoarele publice și private. Premiile se mândresc cu un proces de nominalizare independent, câștigătorii premiilor fiind aleși de industria respectivă, deoarece se bazează pe cunoștințele și  experiența în domeniu a cititorilor pentru a oferi nominalizări și pentru a avea parte de inside-uri despre noii experți și piețele aflate în plină expansiune.

Alexandrion Group

Totodată, câștigătorul titlului ACQ5 de Gamechanger-ul anului 2019, dl. Nawaf Salameh (Fondator și Președintele companiei) a transformat, în mod cert, antreprenoriatul familial într-un adevărat motor al industriei românești, fiind astăzi liderul pieței de băuturi spirtoase și vin, într-un context politic instabil, în care puțini au avut curajul să depășească zona de confort a întreprinderilor mici. Datorită viziunii pe termen lung a dlui. Salameh, compania a  devenit rapid un jucător-cheie în industria băuturilor spirtoase și vinurilor din peste 50 de țări. Detalii AICI.