Adidas lansează experiențe virtuale gratuite

By , in Trends on . Tagged width: , , , , , , , , ,

Adidas a anunțat că va începe derularea unui program de experiențe virtuale gratuite pe canalele sociale și digitale, “pentru a sprijini comunitatea noastră să rămână activă, să învețe și să caute divertismentul”. În următoarele trei luni, compania producătoare de echipament sportiv va oferi acces premium gratuit pe platforma Adidas Training și aplicații Adidas Running la nivel global. Aplicațiile vor fi disponibile în cinsprezece limbi diferite și încărcate cu antrenamente specific care pot fi realizate acasă, ele fiind însoțite de ghiduri cu sfaturi de nutriție.

Adidas (detaliu echipament sportiv)

În contextul generat de problema Covid-19, producătorul de echipament sportiv menționează că: “viețile noastre sociale s-au oprit, dar asta nu înseamnă că nu putem continua să ne mișcăm mai (și) mult ca niciodată, trebuie să fim creative cu privire la modul în care avem grijă unul de celălalt și de noi înșine”. Oferta companiei va include o provocare denumită “Fit from Home” – la care se poate înscrie oricine la nivel global – “pentru a ajuta la atingerea obiectivului comun de a rămâne activi, cu o participare estimată la aproximativ jumătate de milioan de persoane din 192 de țări”.

Adidas (foto – Nick Howe)

Astfel, comunitatea Adidas Runners a devenit virtuală, oferind pasionaților de mișcare programele sale săptămânale de evenimente prin intermediul platformelor live, inclusiv sesiuni ale sportivilor și antrenorilor din întreaga lume sportivă și a serviciilor de meditație, yoga, HIIT sau Q&S. De asemenea, compania producătoare de echipament sportiv a adăugat că, aceștia sunt doar “primii pași” și că în curând vor fi disponibile “mai multe resurse gratuite pentru a fi partajate”. Este incontestabil important pentru consumatori să rămână activi într-o perioadă eminamente statică.

Adidas (detaliu echipament sportiv)

Cu toate acestea, este extrem de important pentru branduri să fie o parte importantă în acest proiect și să se asigure de creșterea conștientizării în rândul publicului interest de activitatea sportivă. Totodată, este crucial ca factorul de bine din jurul lor să fie maximizat în această perioadă cât mai mult, initiative de genul celor lansate de Adidas potrivindu-se perfect stării generale a momentului. Nu ne rămâne decât să vă îndrumăm către pagina producătorului de echipament sportiv și, în măsura în care vi se potrivesc, să beneficiați de sfaturi utile. Mai multe detalii AICI.